Integritetspolicy

Integritetspolicyn innehåller viktig information om hur vi som personuppgiftsansvarig behandlar våra besökares och kunders personuppgifter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Denna policy gäller i situationer där vi behandlar personlig information som samlats in från webbplatsen och andra digitala kanaler där vi finns.

Genom att använda vår webbplats och/eller andra digitala kanaler där du aktivt skickar information till oss, godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Personuppgifter är information som möjliggör identifiering av en fysisk person. En identifierbar fysisk person är en person som indirekt eller direkt kan identifieras via namn, personnummer, platsdata, IP-adress eller annan faktor som möjliggör identifiering.

Detta kan exempelvis gälla IP-nummer när du besöker vår webbplats.

  • Personlig service
  • Effektivisera vår service

Vi överför inte personuppgifter till tredje part.

Vi sparar dina personuppgifter så länge syftet kvarstår som de ursprungligen samlades in för.

  • Du har rätt att återkalla ett lämnat samtycke.
  • Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter om dig som vi sparar. Du har möjlighet att göra detta kostnadsfritt en gång om året.
  • Du kan också begära ändringar i felaktiga personuppgifter vi har om dig samt begära att vi tar bort den personliga information vi har om dig.
  • Du har rätt få dina personliga uppgifter som vi sparar raderade.
  • Du har rätt att föra klagomål gällande vår behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen eller annan myndighet.

Mary Wong förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna policy.

Cookies

Cookies är datafiler som sparas via din enhets webbläsare. Mary Wong använder permanenta och temporära cookies.

Permanenta cookies lagras som en fil på din enhet under en viss tid tills du själv eller servern som sänt dem raderar dem. Temporära cookies lagras tillfälligt och försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder cookies till att förbättra din webbupplevelse.

En del cookies är ett krav för att webbplatsen ska fortsätta fungera korrekt. Andra cookies används till att samla information om hur webbplatsen används så att vi kan fortsätta förbättra den.

Kontakt

Om du har frågor om vår integritetspolicy eller vår behandling av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss.

Sommartider

Vi tar lite vila på lunch och vissa vardagar men håller öppet som vanligt på

Torsdag 17:00 - sent
Fredag 17:00 - sent
Lördag 17:00 - sent